Rumeli  Köy Ekmeği

rumelikoyekmek
Enerji Kc/Kcal 1406 / 336
Yağ Gr 1,3
Doymuş Yağ Gr 0,4
Karbonhidrat Gr 66,4
Şeker Gr 3,6
Lif Gr 5,2
Protein Gr 12,1
Tuz Gr 1,5
İçerik Siyez buğday unu, Buğday unu

Roma döneminden kalma tariflerin Osmanlı dönemindeki Türkler tarafından tekrar yorumlanarak günümüze aktarılmasıyla yaşamış muhteşem bir lezzet.

Rumeli Ekmeği İçindeki maya özelliği sayesinde çabuk bayatlamayan, sindirimi kolay bir vitamin deposu. Katkı maddesi içermeyen ve tam tahıl lezzeti sunan bu ekmek hayatın her anında size lezzet sunacak.

Kolay bayatlamayan, dışı orta sertlikte içi yumuşak ve dolgulu. Kolay çiğnenip hazmedilen bir ekmektir.

Scroll to Top