Alman Simidi

almansimid
Enerji Kc/Kcal 1406 / 336
Yağ Gr 1,3
Doymuş Yağ Gr 0,4
Karbonhidrat Gr 66,4
Şeker Gr 3,6
Lif Gr 5,2
Protein Gr 12,1
Tuz Gr 1,5
İçerik Siyez buğday unu, Buğday unu

Brezel yani Alman Simidi, kökeni çok eskilere dayanan, hamurdan pratik yiyecek elde etme kültürünün önemli parçası olan Simit üretiminin Alman yorumu katılmış lezzetli bir çeşididir.

Brezeller genelde yemek yanına katık olarak üretilen ister sade, ister peynir veya türevleri ile istenirse de bal vb. tatlılarla tüketilebilir. Sade tüketmesi bile oladukça lezzetli bir aperatif öğün oluşturan Brezel sizlerin de vaz geçilmezi olacak.

Scroll to Top